<
НОВИНИ ДНЯ: Байдена закликали врегулювати використання криптовалюти для обходу санкцій  Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Готуємось до Великодня: як пофарбувати яйця натуральними барвниками  В Україні 30 квiтня вдень до 25° тепла, без опадів  Частина України заллє дощами на Великдень: прогноз погоди на тиждень  Литва і Польща повинні замінувати кордони з РФ і Білоруссю: генерал зробив важливу заяву  Як Україна буде захищати F-16 на аеродромах: відповідь Повітряних силвсі новини дня
06.04.2024 219

Торгівлю сигаретами в кіосках можуть заборонити

Голова комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев попередив власників ліцензованих кіосків із продажу тютюну про наслідки відмови від застосування реєстратора розрахункових операцій (РРО).

«Хочу звернутися до власників ліцензованих кіосків з продажу тютюну. У нас з вами є декілька варіантів розвитку подій, якщо ви раптом не схаменетеся самі і не почнете тотально застосовувати РРО до всіх без виключення продажів, припинивши красти у армії», - написав він в Telegram.

По-перше, будуть застосовуватися раптові фактичні перевірки.

«Повірте, насправді раптові, а не за попереднім повідомленням від ваших «друзів» у податковій. Це вже йде, при цьому йде з певними неприємними для вас нюансами», - зазначив він.

По-друге, є варіант доповнення переліку підстав анулювання ліцензій не видачею чеку. За його словами, цей проект вже є у нас на розгляді. Він буде прийнятий.

І нарешті - заборона продавати тютюн у кіосках.

«Цього ще нема, але точно буде, якщо не схаменетеся», - додав він.

Оценка материала:

5.00 / 2
Торгівлю сигаретами в кіосках можуть заборонити 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
06.04.2024 219
Еще материалы раздела « Ринки та компанії»