<
НОВИНИ ДНЯ: Україна готує комплекс заходів для захисту F-16 на аеродромах – Євлаш  Готуємось до Великодня: як пофарбувати яйця натуральними барвниками  Традиції та прикмети на Великдень 2024: що можна і не можна робити  В Україні 30 квiтня вдень до 25° тепла, без опадів  Вступ до військових закладів освіти у 2024 році: умови та терміни  "Швидка" глазур на паску від Ектора з "МастерШеф". Готується усього з двох інгредієнтів  Частина України заллє дощами на Великдень: прогноз погоди на тижденьвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
07.04.2024 199

Київщина розквітає сакурами: 7 квітня столицю розігріє до літніх температур

Саме час використати неділю, щоб пройтися парком та насолодитися сезоном сакур з магноліями.

01004ibn-4f15_1280x720_07.04.24

На 7 квітня Києву та області синоптики обіцяють теплу погоду, та ще й без дощів. Короткотривалі зливи можливі хіба що вночі. Пише УНІАН, 

Про це йдеться в актуальному прогнозі Українського гідрометцентру щодо погодних умов на 7 квітня. Синоптики кажуть, хоч завтра буде хмарним з проясненнями, вдень у столиці буде 16-18°, а область розігріє до 14-19°.

Ніч буде холоднішою: на рівні 5-9° у Київській області та 7-9° тепла у столиці, йдеться в прогнозі.

Вітер обіцяють помірним, швидкістю 7-9° тепла. Роза вітрів буде північно-західною.

Радимо скористатися теплим днем та відпочити десь з родиною в парку. Адже в столиці настав сезон сакур й магнолій.

У Києві рожевий квіт - де подивитися на сакури та магнолії

У Києві настав сезон магнолій та сакур - найбільший рожевий квіт спостерігається у двох районах столиці: Дніпровському та Деснянському, хоча незабаром цвітінням можна буде помилуватися в усіх районах столиці.

Про це днями розповів директор Департаменту захисту довкілля та адаптації до зміни клімату при КМДА. Чиновник нагадав, що весною кияни бачать цю красу лише короткотривалий час - приблизно два тижні. Тож, хто ще не встиг, зараз чудова нагода пройтися парками на вихідних.

Магнолії та сакури можна побачити у різних скверах столиці. Однак ми радимо милуватися ними в ботанічному саду імені академіка Фоміна та у Національному ботанічному саду імені М. М. Гришка.

Оценка материала:

5.00 / 2
Київщина розквітає сакурами: 7 квітня столицю розігріє до літніх температур 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
07.04.2024 199
Еще материалы раздела «Суспільство»