НОВИНИ ДНЯ: Що буде з погодою у Києві до кінця літа: прогноз Укргідрометцентру  27 серпня в Україну прийдуть довгоочікувані дощі: де буде мокро   Майже тропічні дощі та грози: якою буде погода в Україні 27 серпня  Тиждень в Україні почнеться зі спеки, місцями до +36°  Cпека ще мучитиме українців: прогноз погоди до кінця літа  Росіяни не сприймають Україну як незалежну державу: у цьому переконані 76% опитаних українців  Я твердо стоятиму на боці України та наших союзників з НАТО – Гаррісвсі новини дня
Політика
Європа
08.04.2024 248

Для чого Україні потрібні німецькі ракети Taurus: Буданов дав вичерпну відповідь

Буданов сподівається, що Україна може покластися на Німеччину та отримає допомогу у вигляді далекобійної зброї.

4fd77b2a400455be6574f917ad59d4a6_08.04.24

Керівник української розвідки сподівається, що Німеччина надасть Україні крилаті ракети Taurus, які зможуть завдавати ударів по важливим цілям противника. Пише ТСН. 

Про це Кирило Буданов розповів в інтерв’ю ARD.

Буданов сподівається, що Україна може покластися на Німеччину та отримає допомогу у вигляді далекобійної зброї.

"Taurus, безумовно, полегшив би наше життя. Це чудова зброя, щоб уражати командні центри, уражати дуже важливу ціль", — наголосив Кирило Буданов.

Він також додав, що наша країна хоче покластися на Німеччину та сподівається на її допомогу. Водночас снарядів, закуплених в рамках чеської ініціативи, на фронті ще немає. Нашій державі без тривалої підтримки буде “катастрофічно тяжко”.

Нагадаємо, що Україна очікує нового наступу Росії наприкінці травня 2024 року.

Оценка материала:

5.00 / 2
Для чого Україні потрібні німецькі ракети Taurus: Буданов дав вичерпну відповідь 5.00 5 2
Політика / Європа
08.04.2024 248
Еще материалы раздела «Європа»