<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація працівників: кого не призвуть до війська  Мобілізація в Україні: чому за кермо тролейбусів хочуть посадити 18-річних і до чого тут універсальні жінки  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травня  Мобілізація по-новому 2024: скількох чоловіків призвуть на війну та якими методами  Блінкен зробив гучну заяву про удари по РФ американською зброєю  Російська пропагандистка Симоньян уже “знайшла” причетних до замаху на Фіцо  Короткочасні грози з проясненнями: синоптик дала прогноз погоди в Україні на 17 травнявсі новини дня
Політика
Україна
08.04.2024 211

Як важкий український дрон "Баба-Яга" зі встановленим кулеметом веде вогонь по позиціях окупантів: з'явилося відео

Відео роботи українського важкого безпілотника зафільмував дрон-розвідник російських окупантів.

2f6807d809b593cf526231af0b5a9e21_08.04.24

Розвідувальний безпілотник російських військових зафільмував, як важкий український дрон "Баба-Яга" зі встановленим кулеметом веде вогонь по позиціях окупантів. Пише ТСН. 

Про це написав український журналіст Юрій Бутусов та оприлюднив відповідне відео.

"Схоже, настав час дуже поганих новин для окупантів. На цьому відео, знятому з розвідувального БпЛА противника, як стверджують російські військовослужбовці, можна побачити як важкий український дрон "Баба-Яга" зі встановленим кулеметом веде вогонь по їхніх позиціях", – написав Бутусов під відео.

Нагадаємо, німецьке видання BILD, посилаючись на власні джерела, заявило, що Україна незабаром застосує далекобійні дрони, які можуть атакувати навіть Урал та Заполяр'я. За інформацією видання, вже цього року Україна зможе запустити в турне дрони з далекобійністю до 2000 км і більше. Вони заповнять дефіцит ракет середньої та великої дальності. За даними джерела, до кінця року відразу 10 виробників поставлять ЗСУ дрони з далекобійністю до 2500 км.

Оценка материала:

5.00 / 2
Як важкий український дрон "Баба-Яга" зі встановленим кулеметом веде вогонь по позиціях окупантів: з'явилося відео 5.00 5 2
Політика / Україна
08.04.2024 211
Еще материалы раздела «Україна»