<
НОВИНИ ДНЯ: Демобілізації не буде: нардеп розкрив, чому парламент "поховав" цю ідею і до чого тут Сирський  Сунак звинуватив Путіна в безрозсудній ядерній ескалації часів Карибської кризи  Україна має шанс стати потужною і всадити Путіна за стіл переговорів, - Нуланд  Полуничний мус: швидкий сезонний рецепт  Оренда квартири у Німеччині: як оплачується житло для українських біженців  Де візьмуть гроші для підвищення виплат військовим: у Верховній Раді пояснили   Кадрові зміни у вищому керівництві РФ: Путін подав сигнал Україні та Заходу – що він означаєвсі новини дня
Політика
Україна
08.04.2024 470

Що українці вважають більшою загрозою, ніж війна – опитування

51% українців вбачають загрозу у корупції в органах державної влади, тоді як 46% – у воєнній агресії Росії.

dcf0dcbb9f80ca745381edbe0e757312_08.04.24

Українці вважають корупцію більшою загрозою для розвитку держави, аніж російська агресія. Зокрема, 51% українців вбачають загрозу у корупції в органах державної влади, тоді як 46% – у воєнній агресії Росії. Пише ТСН. 

Про це свідчать результати опитування, проведеного соціологічною групою "Рейтинг" у лютому 2024 року.

Також 11% опитаних вважають, що загрозу для розвитку держави становить економічна криза та її наслідки, такі як інфляція, підвищення цін та погіршення рівня життя.

На четвертій позиції у списку загроз для розвитку країни українці вбачають недостатність кваліфікованих менеджерів в уряді та у державних установах (10%), а на п'ятій – безвідповідальність влади (4%).

Нагадаємо, детективи НАБУ повідомили про підозру сімом учасникам організованої групи, причетної до заволодіння 94,8 млн грн коштів “Укрзалізниці” під час закупівлі трансформаторів.

Раніше ТСН.ua з власних джерел стало відомо, що керівником організованої групи був колишній радник Офісу президента і посадовець СБУ Артем Шило. ТСН.ua зібрав все, що відомо про фігуранта і скандальну історію.

Оценка материала:

5.00 / 3
Що українці вважають більшою загрозою, ніж війна – опитування 5.00 5 3
Політика / Україна
08.04.2024 470
Еще материалы раздела «Україна»