<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травнівсі новини дня
Політика
Європа
08.04.2024 1212

Україна може повторити долю Німеччини після Другої світової війни – оглядач BILD

Марк Олівер Рюле прокоментував статтю La Repubblica про те, що НАТО нібито неформально обговорює негайний прийом України до альянсу в обмін на відмову Києва від окупованих Росією територій.

a1e42680a023e28d8857f4e523e439d9_08.04.24

Україна може повторити долю Німеччини після Другої світової війни Так, журналіст BILD Марк Олівер Рюле прокоментував статтю італійської газети La Repubblica про те, що НАТО неформально обговорює негайний прийом України в альянс в обмін на відмову Києва від окупованих Росією територією. Пише ТСН. 

Про це пише BILD_Russian у Telegram.

"У четвер генсек НАТО Єнс Столтенберг заявив у Брюсселі, що єдиний шлях до справедливого та міцного світу в Україні – гарантувати військову міць ЗСУ, щоб переконати Путіна, що він не переможе на полі бою. Як зазначає Рюле, ці слова "не суперечать плану поділу та моментального членства в НАТО", – зазначає видання.

Оглядач BILD нагадує, що після Другої світової війни Німеччина була поділена таким чином. У радянській зоні окупації було створено державу НДР, яка проіснувала до 1990 року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україну не запросять приєднатися до НАТО на саміті у Вашингтоні у липні через позицію США та Німеччини.

Крім того, ми раніше інформували, що генсек НАТО Єнс Столтенберг спрогнозував два сценарії розвитку війни в Україні.

Оценка материала:

5.00 / 3
Україна може повторити долю Німеччини після Другої світової війни – оглядач BILD 5.00 5 3
Політика / Європа
08.04.2024 1212
Еще материалы раздела «Європа»