<
НОВИНИ ДНЯ: Байдена закликали врегулювати використання криптовалюти для обходу санкцій  Сікорський: Позиція Трампа щодо України "не така чорно-біла, як дехто думає"  Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Новий закон про мобілізацію: хто, де та як вручатиме повістки з 18 травня  Не тільки паска та яйця: що готували та як святкували Великдень наші предки  Вчені нарешті розгадали таємницю Бермудського трикутника  В уряді Німеччини прокоментували вбивство українських військових росіяниномвсі новини дня
Політика
Світ
08.04.2024 228

У Трампа спростували інформацію WP про плани віддати території України в обмін на мир

Радник передвиборчого штабу Трампа назвав матеріал Washington Post "фейковою новиною". Він наголосив, що кандидат у президенти США не ухвалить мирного плану доти, доки він не прийде до влади та не зможе належним чином зважити всі варіанти.

_tramp_gettyimages_1940861717_e02bc42124a29a3bedde1efc34c69825_650x410_09.04.24

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на NewYorkPost.

"Усе це фейкові новини від Washington Post. Вони просто вигадують. Президент Трамп єдиний, хто говорить про припинення вбивств. Джо Байден говорить про нові вбивства", - сказав радник Трампа Джейсон Міллер.

Нагадаємо, раніше в публікації The Washington Post з'явилась інформація, що знайомі з планом Трампа люди говорять, що той в приватній розмові заявив, що міг би припинити війну Росії проти України, тиснучи на Київ, щоб він відмовився від певної території.

Миротворчі ініціативи Трампа

У березні 2023 року Дональд Трамп пообіцяв своїм виборцям "завершити війну Росії проти України за 24 години" у випадку обрання президентом США на виборах 5 листопада цього року.

При цьому він зазначив, що дозволив би Росії забрати частину українських територій, щоб "уникнути війни".

Крім того, Трамп заявляв, що в разі повторного обрання президентом США буде домагатися переговорів України з Росією.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Трампа спростували інформацію WP про плани віддати території України в обмін на мир 5.00 5 2
Політика / Світ
08.04.2024 228
Еще материалы раздела «Світ»