<
НОВИНИ ДНЯ: В Україну прийшов антициклон: якої погоди варто очікувати 30 квітня  Новий контрнаступ ЗСУ: аналітики оцінили перспективи  Війна в Україні триватиме до виборів у США – Боррель  Генерал-лейтенант ЗСУ назвав найкращий напрямок для контрнаступу України  Якою погодою завершиться квітень: синоптикиня дала прогноз   Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язановсі новини дня
09.04.2024 159

Правоохоронний комітет рекомендував ВР ухвалити законопроєкт щодо мобілізації засуджених – нардеп

ВР може дозволити мобілізацію засуджених з отриманням умовно-дострокового звільнення.

61393014456226892eae21f97dba2ac2_09.04.24

Правоохоронний комітет рекомендував Верховній Раді прийняти за основу законопроєкт 11079-1, та дозволити мобілізацію засуджених. Пише ТСН. 

Про це на своїй сторінці в соцмережі написав нардеп Максим Бужанський.

Як зазначається, правоохоронний комітет рекомендував ВР дозволити мобілізацію засуджених. Проте відправити на фронт можуть не всіх. Виключення - особи, які вчинили злочини проти основ Національної Безпеки, вбивці, ґвалтівники, педофіли та учасники ДТП зі смертельним наслідком під дією алкоголю або наркотиків.

“Прописано процедуру згоди засуджених, згоди командирів підрозділів взяти їх, проходження ВЛК. Засуджені таким чином отримують умовно-дострокове звільнення”, - зазначив Бужанський.

Нагадаємо, що у Раді заявили, що невдовзі ТЦК отримають дані про чоловіків з державних реєстрів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Правоохоронний комітет рекомендував ВР ухвалити законопроєкт щодо мобілізації засуджених – нардеп 5.00 5 2
Колонки / Колонки / Блоги
09.04.2024 159
Еще колонки: Колонки / Блоги