<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Політика
Світ
09.04.2024 370

У Республіканській партії заявили, що частина політсили "інфікована" російською пропагандою

Пропаганда Кремля потрапила до США та "заразила" значну частину республіканців.

39a3eb6340227d60438f28f82db3d720_09.04.24

Конгресмени від Республіканської партії Сполучених Штатів Майкл Маккол та Майк Тернер заявили, що частина представників їхньої партії була "інфікована" російською пропагандою.

Про це інформує видання The Hill. Пише ТСН. 

У повідомленні вказується, що нещодавно голова іноземного комітету Палати представників, республіканець Майкл Маккол заявив, що пропаганда Кремля потрапила до США та "заразила" значну частину його однопартійців.

В свою чергу Майк Тернер зазначив, що Росія намагається замаскувати антиукраїнські та проросійські меседжі, які конгресмени чують навіть в Палаті представників.

"Я маю на увазі, що сьогодні є члени Конгресу, які все ще невірно кажуть, що цей конфлікт між Росією та Україною пов'язаний з НАТО, що, звісно, ​​не так", - пояснив він.

Крім того, за словами Тернера, російська пропаганда вплинула на затримку постачання допомоги для України.

"Тепер, у міру того, як ця пропаганда поширюється, нам стає важче сприймати це як битву між авторитаризмом і демократією, якою вона є. Ми повинні відстоювати демократію. Україні зараз потрібна наша допомога та підтримка, і це дуже критичний час для Конгресу США, щоб активізуватися та надати таку допомогу", - наголосив конгресмен.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що голосування в Конгресі щодо допомоги Україні можуть перенести ще на кілька тижнів.

Крім того, ми раніше інформували, що експосол США в ЄС Гордон Сондленд заявив, що причиною затримки з ухваленням Конгресом США допомоги для України є політика ізоляціонізму, якої дотримується впливова частина республіканців.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Республіканській партії заявили, що частина політсили "інфікована" російською пропагандою 5.00 5 2
Політика / Світ
09.04.2024 370
Еще материалы раздела «Світ»