<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травнівсі новини дня
10.04.2024 268

Литовський виробник крабових паличок Vici продасть бізнес у Росії, - ЗМІ

Литовська Viciunai Group, що випускає продукцію під брендом Vici, продасть свій бізнес у Росії. Компанія відома випуском крабових паличок.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на російське видання "Коммерсантъ".

Видання зазначає, що урядова комісія з контролю за іноземними інвестиціями в лютому схвалила угоду.

"Покупець може діяти в інтересах великого імпортера риби і морепродуктів "Юніфрост", - йдеться в матеріалі.

Бренд Vici відомий насамперед крабовими паличками та оселедцевими консервами, але завод у Калінінградській області виробляє також креветки та рибні напівфабрикати.

Потужність виробництва перевищує 120 тисяч тонн на рік, виручка від продажу склала 18,2 млрд рублів (майже 197 млн доларів) у 2023 році, а чистий прибуток - 1,26 млрд рублів (13,6 млн доларів).

Іноземні бренди виходять з Росії та Білорусі

Нещодавно повідомлялось, що найбільший виробник вантажних автомобілів у світі Daimler Truck продав свої активи в Росії й остаточно покинув ринок держави-агресора.

Також австрійський деревообробний холдинг Kronospan повністю позбувся свого бізнесу в Білорусі.

Оценка материала:

5.00 / 2
Литовський виробник крабових паличок Vici продасть бізнес у Росії, - ЗМІ 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
10.04.2024 268
Еще материалы раздела « Ринки та компанії»