<
НОВИНИ ДНЯ: Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Оборона чи наступ: які головні завдання у ЗСУ на цей рік після розблокування допомоги від США  Гороховий суп із копченими ребрами: простий рецепт  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Макрон готовий обговорити ідею використання ядерних боєголовок для "захисту ЄС"- ЗМІ  "Харків – сакральна мета Путіна": генерал-лейтенант ЗСУ розповів, чи здатна РФ захопити місто  Щоб не тріскала й довго стояла: секрети випікання паски, про які ви не зналивсі новини дня
Кабінет директора
Вечірня горілка
10.04.2024 228

В ISW розповіли про великі проблеми в лавах військ Путіна: деталі

Зокрема аналітики звернули увагу на публікацію російського “незалежного” видання “Берег”, де йдеться про те, як військовослужбовці збройних сил РФ катували та вбили свого товариша.

db43bc1cee5b788b9b6bab3ad2040b1f_10.04.24

Окремі підрозділи ЗС РФ, які воюють проти України, застосовують насильство проти своїх товаришів по службі. Окупанти страждають від пияцтва, здирства і катувань, що в підсумку закінчується вбивствами. Пише ТСН. 

Про це почали повідомляти російські джерела. На інформацію звернули увагу в Інституті вивчення війни (Institute for the Study of War, ISW).

Йдеться про публікацію російського “незалежного” видання “Берег” від 5 квітня. У ній розповідається про те, як військовослужбовці ЗС РФ катували та вбили свого товариша.

Випадок трапився у лавах 164-ї мотострілецької бригади (25-та загальновійськова армія, Центральний військовий округ), яка дислокується поблизу тимчасово окупованого села Гречишкине Луганської області.

“Шестеро російських солдатів протягом 14 годин катували іншого російського солдата, перш ніж убити його, можливо, щоб залагодити особисту вендету командира”, — йдеться у зведенні.

РосЗМІ уточнило, що згадані шестеро окупантів входять до “банди здирників”, у якій поширене пияцтво в підрозділі, щоб регулярно бити, катувати й вимагати гроші у п'яних товаришів по службі.

Нагадаємо, російські загарбники на тимчасово окупованих територіях України використовують працю осіб з обмеженими фізичними можливостями, як рабську.

Оценка материала:

5.00 / 2
В ISW розповіли про великі проблеми в лавах військ Путіна: деталі 5.00 5 2
Кабінет директора / Вечірня горілка
10.04.2024 228
Еще материалы раздела «Вечірня горілка»