<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травнівсі новини дня
Кабінет директора
Ранкова кава
10.04.2024 177

"Не в інтересах Парижа дискутувати": у Франції пояснили, чому не слід вести переговори з посадовцями РФ

За словами Сежурне, відновлення діалогу з Москвою, "можливе", але є умови.

c4e2a0c44f14ab2f98213397a00a87e2_10.04.24

Після дискусій і перемовин із російськими офіційними особами, РФ оприлюднює брехливі комюніке, тож не в інтересах Франції дискутувати з представниками офіційної Москви. Пише ТСН. 

Про це сказав міністр закордонних справ Франції Стефан Сежурне у спільному інтерв’ю France24 та RFI.

Сежурне заявив, що відновлення діалогу з Москвою, "можливо, проте спочатку потрібно встановити довіру, і, можливо, передусім, побачити розвиток подій на військовому фронті в Україні, щоб відносини могли бути відновлені".

"Поки що цього немає", – констатував голова французького МЗС.

Нагадаємо, президент Франції Емманюель Макрон говорив з прем'єром Британії Ріші Сунаком  щодо постачання боєприпасів Україні. Лідери погодилися з тим, що наразі важливо активізувати зусилля, спрямовані на те, щоб позбавити Росію перемоги в її агресивній війні проти України.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Не в інтересах Парижа дискутувати": у Франції пояснили, чому не слід вести переговори з посадовцями РФ 5.00 5 2
Кабінет директора / Ранкова кава
10.04.2024 177
Еще материалы раздела «Ранкова кава»