<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні 30 квiтня вдень до 25° тепла, без опадів  Вступ до військових закладів освіти у 2024 році: умови та терміни  "Швидка" глазур на паску від Ектора з "МастерШеф". Готується усього з двох інгредієнтів  Частина України заллє дощами на Великдень: прогноз погоди на тиждень  Литва і Польща повинні замінувати кордони з РФ і Білоруссю: генерал зробив важливу заяву  Як Україна буде захищати F-16 на аеродромах: відповідь Повітряних сил  Прогноз погоди у травні: синоптикиня розповіла, чого очікувати українцямвсі новини дня
Політика
Україна
11.04.2024 186

"В Україні небезпечно й страшно жити": у ДБР розповіли нові подробиці щодо вбивства підлітка у фунікулері в Києві

На початковій стадії справи слідчі вбачають спроби маніпулювання інформацією та намагання вкинути дезінформацію.

af6461772c370dc0a9c53a32aeb66da4_11.04.24

В ДБР заявили про спроби маніпуляції у справі про вбивство підлітка у київському фунікулері. Водночас сторона обвинувачення просить суд ухвалити рішення про тримання підозрюваного під вартою без права внесення застави. Пише ТСН. 

Про це в ефірі телеканалу “Еспресо” повідомила радниця з комунікацій ДБР Тетяна Сап’ян.

“Сторона обвинувачення просить суд взяти до уваги всі докази й факти, які надаються в цій справі, і ухвалити рішення утримувати підозрюваного під вартою без права внесення застави. Далі триватиме досудове розслідування. І вже тоді, коли будуть зібрані усі матеріали, допитані свідки, будуть отримані результати експертиз і проаналізовані усі обставини, саме тоді обвинувальний акт буде направлено до суду. Наразі ми говоримо про початкову стадію", — пояснила Тетяна Сап'ян.

Вона також додала, що на початковій стадії справи слідчі вбачають спроби маніпулювання інформацією та намагання вкинути дезінформацію.

"Ми живемо в умовах війни. Наразі знаходяться ті, хто намагається ще більше підкинути дрова до вогнища. Створити психологічний тиск щодо того, що в Україні небезпечно й страшно жити. Також є маніпуляція фактами, що це не працівник і військовослужбовець — водій Управління державної охорони, до речі, його усунено на момент розслідування від виконання своїх обов'язків, а була вкинута інформація, що це експрацівник ДБР, а це не відповідає дійсності. Керівництво Управління державної охорони максимально сприяє досудовому розслідуванню", — зауважила Сап'ян.

Нагадаємо, що група з 9 неповнолітніх вирішила проїхатися фунікулером. До вагону за ними зайшов чоловік, який був налаштований агресивно і робив зауваження хлопцям.

Оценка материала:

5.00 / 2
"В Україні небезпечно й страшно жити": у ДБР розповіли нові подробиці щодо вбивства підлітка у фунікулері в Києві 5.00 5 2
Політика / Україна
11.04.2024 186
Еще материалы раздела «Україна»