<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Оборона чи наступ: які головні завдання у ЗСУ на цей рік після розблокування допомоги від США  Гороховий суп із копченими ребрами: простий рецепт  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Макрон готовий обговорити ідею використання ядерних боєголовок для "захисту ЄС"- ЗМІ  "Харків – сакральна мета Путіна": генерал-лейтенант ЗСУ розповів, чи здатна РФ захопити містовсі новини дня
10.04.2024 150

Де в Україні можливі відключення електроенергії цього літа

Дефіцит електроенергії в Україні зберігатиметься через значні пошкодження після останніх російських ударів. Це з великою ймовірністю може призвести до відключень і в літній період.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Відключення можуть бути з травня до серпня, причому не тільки в тих регіонах, де вони були останні два тижні.

"Не виключено з травня застосування обмежень споживання електроенергії не лише у проблемних регіонах, які є на сьогодні", - сказав співрозмовник, знайомий з підготовкою антикризових заходів в енергетиці.

Влітку генерації не вистачатиме, оскільки атомні блоки потрібно буде виводити в ремонт, а залишку теплової генерації для заміщення потужностей не вистачить.

"Але це півбіди. Головне - використати цей час, щоб підготуватися до зимового періоду, який буде критичнішим", - сказав співрозмовник.

Оценка материала:

5.00 / 2
Де в Україні можливі відключення електроенергії цього літа 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
10.04.2024 150
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»