<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
11.04.2024 186

"Дуже примітивно": Зеленський прокоментував план Трампа щодо закінчення війни

Україна не може ризикувати, коли стоїть питання про людське життя.

624b14106d13a4d02f71bf8e93abbbb4_11.04.24

Якщо у Дональда Трампа є бажання передати Росії українські території, щоб реалізувати свій мирний план, то це дуже примітивна ідея. Пише ТСН. 

Про це заявив президент України Володимир Зеленський, інформує Bild.

Він зазначив, що Україна не може ризикувати, коли стоїть питання про людське життя.

"Якщо річ у тому, що ми просто віддамо свої території, і якщо ідея полягає у цьому, то це ідея дуже примітивна", - зазначив Зеленський

Разом з тим, Зеленський заявив, що він готовий вислухати пропозицію Трампа, якщо він дійсно має план швидкого закінчення війни.

"Нам потрібні вагомі аргументи. Нам потрібна не фантастична ідея, а реальна. Йдеться про людські життя, ми не можемо жартувати і не можемо ризикувати", - додав глава держави.

Також президент наголосив, що російському диктатору Путін не можна довіряти, якщо мова йде про переговори.

"Ми тут маємо справу з Путіним. Все, про що він говорив до цього, надалі він робив інакше. Ми не можемо йому довіряти", - наголосив глава держави.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що голова МЗС Великої Британії Девід Кемерон обговорив із Трампом затримку допомоги Україні, він також планує зустріч із Конгресом.

Крім того, ми раніше інформували, що Washington Post дізнався про план Трампа щодо припинення війни в Україні.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Дуже примітивно": Зеленський прокоментував план Трампа щодо закінчення війни 5.00 5 2
Колонки / Колонки / Блоги
11.04.2024 186
Еще колонки: Колонки / Блоги