<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Оборона чи наступ: які головні завдання у ЗСУ на цей рік після розблокування допомоги від США  Гороховий суп із копченими ребрами: простий рецепт  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Макрон готовий обговорити ідею використання ядерних боєголовок для "захисту ЄС"- ЗМІ  "Харків – сакральна мета Путіна": генерал-лейтенант ЗСУ розповів, чи здатна РФ захопити містовсі новини дня
Політика
Росія
12.04.2024 232

Чому Путін не приїжджає на місця терактів або повеней у РФ: думка опозиціонера

Диктатор спокійно собі живе у власному вигаданому світі.

667d6094a04739089597cf0d87271823_12.04.24

В російському Орську 5 квітня прорвало дамбу, через що населений пункт суттєво затопило. Але Володимир Путін навіть не приїхав туди, бо не хоче бути там, де є реальні проблеми. Йому значно комфортніше уникати будь-яких незручностей.

Про це "24 Каналу" розповів російський опозиціонер, письменник, публіцист, громадський діяч Ростислав Мурзагулов.

Патологічний боягуз

За словами Мурзагулова, коли стався теракт у "Крокусі", кортеж Путіна проїжджав повз торговельний центр. Логічно, що президент мав би перебувати на місці цих страшних подій, але цього не сталося. Диктатором керує страх.

"Він – патологічний боягуз. Путін розуміє, що рано чи пізно люди зрозуміють, що він у всьому винуватий. І це добре для нього не закінчиться. Йому страшно їхати туди, де є наслідки руйнівної діяльності", – сказав Мурзагулов.

Опозиціонер акцентує: Путіну значно приємніше жити у вигаданому світі, де він "вєлікій" і у нього все добре. Однак проблема у тому, що він – важкодосяжний.

"Йому приємніше жити у вигаданому світі. Тут є один недолік. До нього доволі важко дістатися, умовно, якійсь групі з громадян Таджикистану", – резюмував Ростислав Мурзагулов.

Раніше йшлося про те, що дипломатія не змусить Путіна припинити війну проти України.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чому Путін не приїжджає на місця терактів або повеней у РФ: думка опозиціонера 5.00 5 2
Політика / Росія
12.04.2024 232
Еще материалы раздела «Росія»