<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Оборона чи наступ: які головні завдання у ЗСУ на цей рік після розблокування допомоги від США  Гороховий суп із копченими ребрами: простий рецепт  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Макрон готовий обговорити ідею використання ядерних боєголовок для "захисту ЄС"- ЗМІ  "Харків – сакральна мета Путіна": генерал-лейтенант ЗСУ розповів, чи здатна РФ захопити містовсі новини дня
Політика
Світ
11.04.2024 695

У Трампа відповіли на запрошення Зеленського відвідати Україну

Представники виборчого штабу Трампа заявили, що політик не контактував з Зеленським.

aa0495b12fb569315e1811d2a06a257f_11.04.24

Колишній президент Сполучених Штатів Дональд Трамп заявив, що йому було б "не доцільно" відвідувати Україну під час передвиборчих перегонів у США. Пише ТСН. 

Таким чином він прокоментував запрошення президента України Володимира Зеленського здійснити такий візит, інформує Reuters.

Представники виборчого штабу Трампа заявили, що політик не контактував з Зеленським.

"Від Зеленського не було жодного зв’язку, і Трамп публічно заявив, що йому було б недоцільно їхати в Україну просто зараз, оскільки він не є головнокомандувачем", - йдеться в заяві.

Зазначається, що кандидати у президенти США часто здійснюють закордонні візити під час передвиборчої кампанії, щоб покращити свій рейтинг. Зокрема Дональд Трамп під час першої президентської кампанії у 2016 році відвідав Мексику, де провів зустріч з керівництвом країни.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент України Володимир Зеленський з повагою відгукнувся про Дональда Трампа як про лідера, з яким він прагне побудувати конструктивне партнерство.

Крім того, ми раніше інформували, що голова МЗС Великої Британії Девід Кемерон не зміг переконати Дональда Трампа у важливості дозволити Палаті представників проголосувати за допомогу Україні в розмірі 60 млрд доларів.

Оценка материала:

5.00 / 5
У Трампа відповіли на запрошення Зеленського відвідати Україну 5.00 5 5
Політика / Світ
11.04.2024 695
Еще материалы раздела «Світ»