<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травнівсі новини дня
Політика
Росія
12.04.2024 268

У Росії намагаються зупинити потоп молитвами: священників відправили на вертольоті

Влада Росії просить “божественної” допомоги, щоб уникнути масштабних повеней.

be726432ddb35ade5702df24949c388d_12.04.24

Очевидно, втративши надію на ефективні дії рятувальників, у Росії, де через різке підняття рівня води в річках затоплено тисячі будинків, для обльоту районів, яким загрожує повінь, відправили священників на вертольоті. Пише ТСН. 

На відео, що з’явилося в Інтернеті, двоє з них тримають великі ікони і, здається, моляться, щоб стихія не поширилася.

Відомо, що лише в Оренбурзькій області РФ від розливу річки Урал щонайменше 10 тисяч будинків опинилися під водою. В Оренбурзі, одному з найбільш постраждалих міст, рівень води перевищив 10 метрів і продовжує зростати.

Однак, експерти сумніваються у дієвості “божественної” допомоги. Раніше жителі міста Орська, помітивши, що з-під дамби сочиться вода, запросили священика провести молебень, але молитва не змогла виправити халатність будівельників дамби. Через півтори доби після молебню найближчі до гідротехнічної споруди квартали зникли під водою.

Нагадаємо, в Орську незадоволені росіяни бунтують через бездіяльність влади після прориву дамби.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Росії намагаються зупинити потоп молитвами: священників відправили на вертольоті 5.00 5 2
Політика / Росія
12.04.2024 268
Еще материалы раздела «Росія»