<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травнівсі новини дня
Політика
Росія
12.04.2024 529

Масштабні затоплення в російських регіонах: тисячі будинків вже під водою

У Томській, Кемеровській та Оренбурзькій областях Росії через різке підняття рівня води в річках Том та Урал затоплено тисячі будинків та доріг.

5ace407629ac587f089e1b111a60782a_12.04.24

У Томській області Росії сильно піднявся рівень води в річці Том, внаслідок чого затопило дороги і будинки в селах під облцентром. Також постраждали будинки в сусідній Кемеровській області РФ. Пише ТСН. 

Про це повідомляють російські пропагандистські ЗМІ.

Зазначається, що частково затопило селище Усть-Кабирза в сусідній Кемеровській області РФ − під водою опинилося 44 домоволодіння, більше 70 осіб росіяни вивезли із зони затоплення.

У місті Оренбург Оренбурзької області РФ зараз борються, щоб не підпустити воду до багатоповерхівок місцевого ЖК "Гранд Парк". За даними влади, туди перебазують водоналивні дамби.

В іншому місті Оренбурзької області − Орську – рівень річки Урал нібито трохи впав. Повідомляється, що вода відійшла від 820 будинків, але досі залишаються підтопленими близько 6 тисяч будинків.

Нагадаємо, 6 квітня у Росії прорвало дамбу на річці Урал. Внаслідок цього сталося масштабне підтоплення. Влада РФ намагається організувати евакуацію тисяч росіян.

Оценка материала:

5.00 / 4
Масштабні затоплення в російських регіонах: тисячі будинків вже під водою 5.00 5 4
Політика / Росія
12.04.2024 529
Еще материалы раздела «Росія»