<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травнівсі новини дня
12.04.2024 150

Нова пошта займатиметься генерацією електроенергії

Група компаній Nova, якій належить і поштовий оператор "Нова пошта", створила компанію Нова Енерджи, яка займатиметься генерацією енергії на регулярній основі.

Про це повідомив співзасновник групи Nova Володимир Поперешнюк у Facebook.

Зазначається, що створена компанія також займатиметься генерування електроенергії за допомогою сонячних та газових енергетичних систем.

За його словами, коли росіяни почали знищувати енергоструктуру у кінці 22-го, бізнес, домогосподарства швидко зреагували та почали закуповувати генератори, акумулятори.

"Коли останнім часом РФ почала бити вже по генерації електроенергії, ми зрозуміли, що потрібно посилювати автономність енергозабезпечення. І створили компанію Нова Енерджи, яка буде займатися генерацією енергії на регулярній основі, включаючи електрику, генеровану сонцем та газом", – написав Поперешнюк.

Він додав, що підприємці дуже швидко можуть створити потрібну для економіки потужності, якщо регуляції та заборони їм не заважатимуть.

Оценка материала:

5.00 / 1
Нова пошта займатиметься генерацією електроенергії 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
12.04.2024 150
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»