<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травнівсі новини дня
Політика
Україна
14.04.2024 173

Клименко розповів, що у поліції є бази ухилянтів від служби: статистика вражає

Голова МВС заявив, що поліція перевірятиме всіх ухилянтів.

Поліція має у своїх базах інформацію про сотні тисяч осіб, які, можливо, ухиляються від мобілізації. Пише ТСН. 

Про це заявив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко під час засідання Конгресу місцевих і регіональних влад при президентові України, передає "Укрінформ".

Він заявив, що поліцейські можуть працювати разом з працівниками ТЦК на вулиці, але повістку вручати може лише військовий.

"І ми спільно працюємо на блокпостах. У поліції є відповідні бази даних, у яких є вже сотні тисяч людей, які, на думку ТЦК, можливо, ухиляються від служби. Ми перевіряємо цих людей і, звісно, одразу цих людей можуть перевірити працівники ТЦК", – сказав Клименко.

Він заявив, що поліція розшукує громадян, які вже отримали повістку, але ухиляються від мобілізації. Клименко наголосив, що співробітники поліції діють лише відповідно до письмового звернення працівників ТЦК.

Крім того, міністр заявив, що адмінпротоколи щодо цієї групи осіб складають винятково працівники ТЦК.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ухилянтам обмежуватимуть право керувати авто.

Крім того, ми раніше інформували, що ДБР викрило банду, яка під виглядом працівників ТЦК обкрадала ухилянтів на Львівщині.

Оценка материала:

5.00 / 2
Клименко розповів, що у поліції є бази ухилянтів від служби: статистика вражає 5.00 5 2
Політика / Україна
14.04.2024 173
Еще материалы раздела «Україна»