<
НОВИНИ ДНЯ: Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Оборона чи наступ: які головні завдання у ЗСУ на цей рік після розблокування допомоги від США  Гороховий суп із копченими ребрами: простий рецепт  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Макрон готовий обговорити ідею використання ядерних боєголовок для "захисту ЄС"- ЗМІ  "Харків – сакральна мета Путіна": генерал-лейтенант ЗСУ розповів, чи здатна РФ захопити місто  Щоб не тріскала й довго стояла: секрети випікання паски, про які ви не зналивсі новини дня
Політика
Україна
14.04.2024 168

Українських фронтовиків відправлять на відпочинок: хто прийде на заміну — Генштаб ЗСУ

У Силах оборони України триває планова ротація.

40c7ad68fedbeb974f6e5f2e1e9c3a85_14.04.24

Підрозділи ЗСУ, які від початку повномасштабного вторгнення виконували завдання в районах бойових дій, будуть переведені на відпочинок у межах планової ротації. Пише ТСН. 

Про це у п’ятницю, 12 квітня, повідомили у Генштабі ЗСУ.

“Попри те, що російські окупанти продовжують тиснути на багатьох напрямках, знайдені можливості для почергової відправки бригад на відпочинок”, - йдеться у повідомленні.

В Генштабі додали, що бригади, які продовжують виконувати бойові завдання на фронті, буде посилено, зокрема, завдяки перегляду чисельності певних підрозділів, які не беруть участі у бойових діях.

“Вивільнені тисячі військовослужбовців були спрямовані до бойових частин”, - йдеться у повідомленні.

В Генштабі обіцяють, що процес ротації триватиме й надалі.

Нагадаємо, раніше Генеральний штаб ЗСУ висловив побажання щодо норми про демобілізацію в мобілізаційному законі, ухваленому ВР 11 квітня. З огляду на оперативну ситуацію на фронті, загрози і ризики, це питання розглянуть в окремому законопроєкті.

Оценка материала:

5.00 / 2
Українських фронтовиків відправлять на відпочинок: хто прийде на заміну — Генштаб ЗСУ 5.00 5 2
Політика / Україна
14.04.2024 168
Еще материалы раздела «Україна»