<
НОВИНИ ДНЯ: Байдена закликали врегулювати використання криптовалюти для обходу санкцій  Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Готуємось до Великодня: як пофарбувати яйця натуральними барвниками  В Україні 30 квiтня вдень до 25° тепла, без опадів  Частина України заллє дощами на Великдень: прогноз погоди на тиждень  Литва і Польща повинні замінувати кордони з РФ і Білоруссю: генерал зробив важливу заяву  Як Україна буде захищати F-16 на аеродромах: відповідь Повітряних силвсі новини дня
14.04.2024 155

Експерт пояснив, чому Росія нарощуватиме удари по енергетиці

В російській доктрині заявлено про можливість завдавання ударів по енергетичній інфраструктурі з метою "примусу до капітуляції".

Росія буде й надалі нарощувати ракетні удари на українську енергетичну та житлову інфраструктуру. Пише ТСН. 

Таку думку висловив військовий експерт, співголова ГО "Права справа" Дмитро Снєгирьов, інформує Еспресо.

Він заявив, що в російській доктрині заявлено про можливість завдавання ударів по енергетичній інфраструктурі з метою "примусу до капітуляції".

"Невипадково після завдавання ракетних ударів по українських житлових районах прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що Російська Федерація готова до "мирного" діалогу, але на російських умовах", – заявив Снєгирьов.

Експерт заявив, що такі дії загарбників дають підстави говорити про те, що останні ракетні обстріли по Україні мали на меті військово-політичний тиск, щоб примусити підписати так звані "мирні угоди".

Снєгирьов заявив, що також активізувалася міжнародна спільнота.

"Зауважимо, що паралельно з цим з'являється "мирний план" президента Туреччини Ердогана. Там чітко зазначено, що Росія залишає за собою окуповані території, тобто статус-кво, на момент підписання "мирних" угод. Йдеться про території окупованих районів Луганської, Донецької, Херсонської та Запорізької областей та окупований Крим. Це все стосується ракетних обстрілів", – додав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Зеленського заявили про західні компоненти в ракетах РФ, які атакують енергетичну інфраструктуру.

Крім того, ми раніше інформували, що експерт прокоментував удари РФ по енергетиці.

Оценка материала:

5.00 / 2
Експерт пояснив, чому Росія нарощуватиме удари по енергетиці 5.00 5 2
Колонки / Колонки / Блоги
14.04.2024 155
Еще колонки: Колонки / Блоги