<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Оборона чи наступ: які головні завдання у ЗСУ на цей рік після розблокування допомоги від США  Гороховий суп із копченими ребрами: простий рецепт  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Макрон готовий обговорити ідею використання ядерних боєголовок для "захисту ЄС"- ЗМІ  "Харків – сакральна мета Путіна": генерал-лейтенант ЗСУ розповів, чи здатна РФ захопити містовсі новини дня
14.04.2024 190

Хто платитиме за електроенергію втричі більше за інших

Останнім часом стало більше несумлінних споживачів, які намагаються споживати електроенергію в обхід приладу обліку.

Про це повідомили фахівці одного з обленерго.

Однак крадіжку зазвичай швидко виявляють, а покарання у такому випадку досить значне. Наприклад, якщо чесний споживач платить за фіксованим тарифом 2,64 гривні за кВт/год, то для порушника цінник буде в рази вищим — до 8,79 гривні за кВт/год.

«Споживачі, які наважились на порушення правил роздрібного ринку електричної енергії (крадіжку), не просто розрахуються за крадене, а ще й заплатять за ціною, що вище ринкової. Для побутових споживачів ціна виходить майже втричі вища — не 2,64 грн./кВт*год, а від 6,03 до 8,79 грн./ кВт*год», — йдеться у повідомленні.

Оценка материала:

5.00 / 2
Хто платитиме за електроенергію втричі більше за інших 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
14.04.2024 190
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»