НОВИНИ ДНЯ: Синоптики дали прогноз на 28 липня в Україні  Чи матиме Росія засоби для ведення війни у 2025 році та після: оцінка розвідки Естонії  F-16 застосують на полі бою в Україні вже цього року, - посол США  Прем’єр Румунії пояснив, чому країна не може збивати "Шахеди" над Україною  Грози, спека і пожежна небезпека: якою буде погода в Україні на вихідних 27-28 липня  Сонячно, але без спеки: якою буде погода в Україні в останню суботу липня  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погодавсі новини дня
Кабінет директора
Ранкова кава
16.04.2024 240

Російська еліта може піти проти Путіна – секретар РНБО назвав умову

Секретар РНБО України назвав умову для перевороту проти диктатора Путіна.

94247591789f66c58f757a1642bbd751_16.04.24

Новий секретар Ради національної безпеки та оборони України Олександр Литвиненко заявив, що еліта Росії одного разу може піти проти свого президента Володимира Путіна.

Про це він сказав в інтерв'ю The Economist. Пише ТСН. 

"У керівництві ще чимало раціональних людей. Вони думатимуть і діятимуть, коли зрозуміють, що ціна перебування з Путіним вища, ніж відхід від нього", - сказав він.

Проте Литвиненко наголосив, що першочерговим завданням України є одержання реальних гарантій безпеки. В ідеалі це означає членство в НАТО або комплексну угоду про безпеку із США на кшталт того, який вони мають з Філіппінами, Японією чи Південною Кореєю.

Олександр Литвиненко визнає, що досягти цього під час війни буде непросто, але двосторонні угоди з Великою Британією, Францією, Німеччиною, Італією, Нідерландами, Данією та Канадою можна розглядати як "сходинки" до цієї мети.

"Протягом останніх 300 років Росія була постійним викликом безпеці для цієї частини світу. Було б фантастично, якби ми змогли усунути цю загрозу принаймні на кілька поколінь", - резюмував очільник РНБО.

Нагадаємо, Зеленський призначив нового секретаря РНБО – що про нього відомо.

Оценка материала:

5.00 / 2
Російська еліта може піти проти Путіна – секретар РНБО назвав умову 5.00 5 2
Кабінет директора / Ранкова кава
16.04.2024 240
Еще материалы раздела «Ранкова кава»