<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Оборона чи наступ: які головні завдання у ЗСУ на цей рік після розблокування допомоги від США  Гороховий суп із копченими ребрами: простий рецепт  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Макрон готовий обговорити ідею використання ядерних боєголовок для "захисту ЄС"- ЗМІ  "Харків – сакральна мета Путіна": генерал-лейтенант ЗСУ розповів, чи здатна РФ захопити містовсі новини дня
Політика
Україна
16.04.2024 219

Секретар РНБО України назвав умови для перевороту проти Путіна

Російська еліта одного разу може повернутися проти свого лідера Володимира Путіна. Такий погляд є цілком реалістичним.

_putin_gettyimages_1246954479_3557df21c1c58bf10f5815f4f13783bf_650x410_16.04.24

Про це заявив новий голова зовнішньої Ради національної безпеки та оборони України Олександр Литвиненко, повідомляє РБК-Україна з посиланням на його інтерв'ю виданню The Economist.

"У керівництві ще чимало раціональних людей. Вони думатимуть і діятимуть, коли зрозуміють, що ціна перебування з Путіним вища, ніж відхід від нього", - сказав він.

Але першочерговим завданням України є одержання реальних гарантій безпеки, заявив Литвиненко.

Як зазначає The Economist, не багато хто знає Росію так само добре, як Олександр Литвиненко. Новий секретар РНБО провів п'ять років становлення в Москві як курсант-криптолог в елітній академії КДБ. Нещодавно, будучи головою Служби зовнішньої розвідки України протягом двох років війни, він займався підривом та отриманням інформації від своїх колишніх колег. Наприкінці березня він обійняв одну з найважливіших посад у країні.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський 26 березня призначив новим секретарем Ради національної безпеки та оборони України Олександра Литвиненка. Докладніше про нього, - матеріал РБК-Україна.

Раніше начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов заявив, що зникнення Володимира Путіна навряд чи змінить ситуацію. Російське суспільство вже стало жертвою пропаганди та ненавидить Україну та колективний Захід.

Оценка материала:

5.00 / 2
Секретар РНБО України назвав умови для перевороту проти Путіна 5.00 5 2
Політика / Україна
16.04.2024 219
Еще материалы раздела «Україна»