<
НОВИНИ ДНЯ: Генерал-лейтенант ЗСУ назвав найкращий напрямок для контрнаступу України  Якою погодою завершиться квітень: синоптикиня дала прогноз   Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негодавсі новини дня
Політика
Україна
17.04.2024 211

Новий наступ РФ: Буданов розповів, коли активізуються окупанти

Кирило Буданов зазначив, що без допомоги Україні буде катастрофічно важко.

5017b27dbcb2c7728010276399eb16d4_17.04.24

Російські окупанти планують активізацію бойових дій на кінець травня – початок червня. Пише ТСН. 

Про це в інтерв'ю німецькому виданню DasErste.de сказав керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов.

За словами Буданова, ЗСУ будуть "відносно добре підготовлені до цього, а потім побачимо, що буде далі".

"Без допомоги нам буде катастрофічно важко. Але, по-перше, ця допомога надходить, хоча й не в достатній кількості. А, по-друге, вона буде рухатися вперед", – зазначив Буданов.

Нагадаємо, у статті видання Financial Times йдеться, що Росія може піти у наступ у Донецькій, Херсонській, Луганській та Запорізькій областях. Крім того, не виключено штурм у напрямку Харкова або навіть спроба захопити Київ.

Оценка материала:

5.00 / 2
Новий наступ РФ: Буданов розповів, коли активізуються окупанти 5.00 5 2
Політика / Україна
17.04.2024 211
Еще материалы раздела «Україна»