<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травнівсі новини дня
16.04.2024 1894

Укрзалізниця пропонує купувати квитки по-новому

Укрзалізниця запропонувала своїм клієнтам нову опцію - моніторинг квитків у потрібному напрямку з можливістю їх автовикупу. Щоб ця функція стала можливою, розробили та запустили спеціальний додаток, який можна завантажити за допомогою Дія.Підпис.

Відповідно до повідомлення компанії, після того, як буде завантажено додаток, потрібно ввести напрямок бажаного квитку, що автоматично вмикає функцію моніторингу. Як тільки вільні квитки з’являтимуться, про це приходитиме відповідне сповіщення.

Також, в додатку можна налаштувати функцію автовикупу й тоді, як тільки з’явиться квиток система його для вас забронює. Моніторити можна буде як окремі потяги, так і просто певні напрямки.

“У разі моніторингу конкретного поїзда можна включити функцію автоматичної купівлі квитків. Для цього потрібно внести дані пасажирів і сплатити замовлення: при активації функції відразу відбуватиметься зняття коштів, а у разі, якщо моніторинг буде скасовано або потрібні квитки не знайдуться, кошти повернуться на картку автоматично“, – йдеться у повідомленні від УЗ.

В УЗ звернули увагу, що функція автовикупу буде недоступною для потяга, який курсує маршрутом Київ — Відень, а також для всіх потягів, які їдуть у Польщу, окрім Інтерсіті+.

“Однак ви можете отримати повідомлення про відкриття продажу квитків на ці напрямки“, – зазначили в Укрзалізниці.

Оценка материала:

5.00 / 2
Укрзалізниця пропонує купувати квитки по-новому 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
16.04.2024 1894
Еще материалы раздела « Ринки та компанії»