<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травнівсі новини дня
Політика
Україна
17.04.2024 374

Потреба України в засобах ППО є негайною – Пентагон

США мають докласти негайних зусиль.

cb1e1ee0aa4260c97003d12679b2b9b5_17.04.24

Міністерство оборони США заявило про невідкладну потребу в забезпеченні України можливостями протиповітряної оборони та закликало Палату представників ухвалити законопроєкт із підтримкою України. Пише ТСН. 

Про це заявив речник Пентагону генерал Патрік Райдер, - пише Укрінформ.

«Я не вдаватимуся в конкретні часові терміни, крім того, щоби сказати, що ми маємо просто терміново надати їм такі можливості», - зазначив представник Пентагону.

Він наголосив на необхідності конкретних зусиль з боку Сполучених Штатів.

«Передусім, нам потрібно, щоби Конгрес ухвалив законопроєкт із додатковим фінансуванням»,- резюмував генерал.

Крім того, за його словами, США продовжать тісні консультації з Україною, а також союзниками й партнерами щодо забезпечення ЗСУ підтримкою.

Нагадаємо, що Україна цього року може залишитись без допомоги США.

Оценка материала:

5.00 / 3
Потреба України в засобах ППО є негайною – Пентагон 5.00 5 3
Політика / Україна
17.04.2024 374
Еще материалы раздела «Україна»