<
НОВИНИ ДНЯ: Байдена закликали врегулювати використання криптовалюти для обходу санкцій  Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Готуємось до Великодня: як пофарбувати яйця натуральними барвниками  В Україні 30 квiтня вдень до 25° тепла, без опадів  Частина України заллє дощами на Великдень: прогноз погоди на тиждень  Литва і Польща повинні замінувати кордони з РФ і Білоруссю: генерал зробив важливу заяву  Як Україна буде захищати F-16 на аеродромах: відповідь Повітряних силвсі новини дня
Політика
Україна
18.04.2024 502

У складі ЗСУ з'явиться нова окрема штурмова військова частина

Українське військове командування вирішило створити нову окрему штурмову військову частину. Її виділять із штурмового батальйону 67 окремої механізованої бригади (Добровольчого українського корпусу).

_zsu_foto__vitalii___nosach_rbk_ukrai__na_4411_5af1972ce10e972946f2a34b3f7bf80e_650x410_18.04.24

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Сухопутні війська Збройних сил України у Facebook.

У Сухопутних військах зазначили, що ведеться постійна робота, спрямована на вдосконалення існуючої організаційної структури. Таку роботу проводять і у бригадах ЗСУ.

Це пояснюють тим, що необхідно підвищити стійкість оборони, оскільки росіяни не дадуть "другого шансу" і наслідки втрачених територій одним підрозділом призводять до втрачених людських життів.

"У нашого ворога більше ресурсів і не шкодує своїх людей для досягнення цілей на полі бою. Ми можемо протиставити йому професіоналізм воїнів та боєздатність підрозділів. Враховуючи викладене, прийнято рішення про виділення штурмового батальйону 67 окремої механізованої бригади в окрему штурмову військову частину", - йдеться у повідомленні Сухопутних військ.

Що передувало

Нагадаємо, раніше українські ЗМІ писали про те, що після втрати деяких позицій під Часовим Яром у 67 окремій механізованій бригаді розпочалися перевірки.

За непідтвердженими даними, у бригаді військовослужбовці із "Правого сектору", які є її кістяком, мали привілеї. Тим часом військових, яких перевели з інших частин, першими відправляли у бій і через брак досвіду вони втрачали позиції.

Інформацію про перевірки підтвердили й у самому батальйоні.

Оценка материала:

5.00 / 4
У складі ЗСУ з'явиться нова окрема штурмова військова частина 5.00 5 4
Політика / Україна
18.04.2024 502
Еще материалы раздела «Україна»