<
НОВИНИ ДНЯ: Байдена закликали врегулювати використання криптовалюти для обходу санкцій  Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Готуємось до Великодня: як пофарбувати яйця натуральними барвниками  В Україні 30 квiтня вдень до 25° тепла, без опадів  Частина України заллє дощами на Великдень: прогноз погоди на тиждень  Литва і Польща повинні замінувати кордони з РФ і Білоруссю: генерал зробив важливу заяву  Як Україна буде захищати F-16 на аеродромах: відповідь Повітряних силвсі новини дня
Кабінет директора
Ранкова кава
18.04.2024 194

Член легіону "Свобода Росії" розповів, де зараз воюють добровольці

Бійці виступають проти злочинного путінського режиму та окупації суверенної України.

8bb556f7f4380d4749f033e9807ad731_18.04.24

Наразі бійці легіону "Свобода Росії" беруть активну участь у військових діях в Донецькій області, особливо в районі Бахмута. Серед основних завдань: повітряна розвідка, наступальні операції, розмінування та підтримка бойових груп. Пише ТСН. 

Про це розповів Олексій Барановський, який воює у легіоні "Свобода Росії", пише Bild.

"Ми дуже вдячні президенту Володимиру Зеленському за те, що він дозволив нам своєю кров'ю спокутувати провину, заподіяну Україні нашою батьківщиною Росією", – каже військовий.

За словами бійця, кінцева мета – звільнення Росії від путінського режиму. Він готовий покласти для її досягнення своє життя.

"Якщо я загину у боротьбі з режимом Путіна, то моє життя не буде марним", – зазначає Барановський.

Нагадаємо, мешканці Бєлгорода розповіли про руйнування та загиблих.

Оценка материала:

5.00 / 2
Член легіону "Свобода Росії" розповів, де зараз воюють добровольці 5.00 5 2
Кабінет директора / Ранкова кава
18.04.2024 194
Еще материалы раздела «Ранкова кава»