<
НОВИНИ ДНЯ: Україна вступить до НАТО лише після перемоги у війні — Зеленський  Чи потрібно українцям обов'язково проходити ВЛК: військовий дав вичерпну відповідь  Смачна мокра паска до святкового столу: усі гості будуть запитувати рецепт  Коли найдовший день 2024 року: дата літнього сонцестояння, традиції та прикмети  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  Україна збільшує випуск дронів дальньої дії. У WSJ розповіли подробиці  Салат із редиски з яйцем та огірком: рецепт простої та корисної стравивсі новини дня
Політика
Світ
18.04.2024 392

У Путіна підтвердили, що виводять "миротворців" із Нагірного Карабаху

Нагадаємо, що "миротворчий" контингент було тимчасово розміщено за підсумками угоди 2020 року між лідерами Азербайджану, РФ та Вірменії.

a1aea9e1fb518e758e7749e702da8aef_18.04.24

Речник президента Росії Дмитро Пєсков підтвердив, що його держава виводить свої "миротворчі сили" із території Нагірного Карабаху, який повернувся під контроль Азербайджану.

Про це повідомили російські засоби масової пропаганди. Пише ТСН. 

Російські медійники попросили Пєскова прокоментувати інформацію азербайджанських ЗМІ про початок виведення російського "миротворчого" контингенту.

"Так, це справді так", – коротко відповів речник російського диктатора.

У повідомленнях російських ресурсів немає деталей виведення російських сил.

Нагадаємо, раніше азербайджанські ЗМІ повідомили про початок остаточного виведення російських "миротворців" і їхньої техніки з території невизнаної республіки Нагірний Карабах, яка восени 2023 року повернулася під контроль Баку.

Оценка материала:

5.00 / 5
У Путіна підтвердили, що виводять "миротворців" із Нагірного Карабаху 5.00 5 5
Політика / Світ
18.04.2024 392
Еще материалы раздела «Світ»