<
НОВИНИ ДНЯ: Що робити, якщо тісто на паску не піднімається: як його врятувати  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Україна вступить до НАТО лише після перемоги у війні — Зеленський  Чи потрібно українцям обов'язково проходити ВЛК: військовий дав вичерпну відповідь  Смачна мокра паска до святкового столу: усі гості будуть запитувати рецепт  Коли найдовший день 2024 року: дата літнього сонцестояння, традиції та прикмети  Перший день травня в Україні буде сухим і теплимвсі новини дня
Політика
Україна
18.04.2024 211

Більше 50% українців дізнаються про війну з телеграм-каналів – опитування

За результатами березневого опитування, понад 50% українців отримують інформацію про російсько-українську війну з телеграм-каналів.

Про це свідчать результати опитування фонду "Демініціативи" спільно з Центром Разумкова.

"Найпопулярнішим джерелом інформації про події російсько-української війни для українців є Телеграм-канали – це джерело назвали 53% респондентів", – зазначають соціологи.

Друге та третє місця ділять міжособистісні контакти (родичі, друзі, знайомі – 42%) та YouTube (40%).

Телемарафон "Єдині новини" використовують для отримання інформації про війну 37% опитаних.

Опитування проводилось фондом "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва спільно із соцслужбою Центру Разумкова з 21 по 27 березня 2024 року методом face-to-face на територіях, що контролюються Україною та на яких не ведуться бойові дії.

Було опитано 2020 респондентів віком від 18 років. Теоретична похибка вибірки не перевищує 2,3%. Водночас додаткові систематичні відхилення вибірки можуть бути зумовлені наслідками російської агресії, зокрема, вимушеною евакуацією мільйонів громадян.

Оценка материала:

5.00 / 2
Більше 50% українців дізнаються про війну з телеграм-каналів – опитування 5.00 5 2
Політика / Україна
18.04.2024 211
Еще материалы раздела «Україна»