<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Кабінет директора
Вечірня горілка
21.04.2024 215

Медведєв оскаженів і побажав США громадянської війни: відповідь Кремля на рішення про допомогу Україні

Прихвостень Путіна чомусь назвав рішення законодавців США допомогти Україні “русофобським”.

20ddecfa3d3d8ee87aa9adee2e75c0d2_21.04.24

Заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медвєдєв, який виконує роль неофіційного рупора Кремля, не став приховувати скаженої люті через ухвалене 20 квітня рішення Палати представників США надати допомогу Україні у розмірі майже 61 млрд доларів. Пише ТСН. 

У своєму Telegram-каналі прихвостень Путіна чомусь назвав це рішення “русофобським”, а допомогу Україні - “кривавими доларами”

Очевидно, зовсім з’їхавши з глузду від того, що США продовжують надавати підтримку Україні, Медведєв оголосив російську агресію в Україні “громадянською війною розділеного народу нашої раніше єдиної держави”, не уточнивши, яку саме державу він має на увазі — Радянський Союз, Російську імперію чи Русь часів Рюрика.

Водночас кремлівський блазень “з усією щирістю” побажав США якнайшвидше самим “поринути в нову громадянську війну”. При цьому, увійшовши в раж, він перерахував усі види сучасної зброї, які США мають застосувати у виплеканій хворою уявою Медведєва “громадянській війні” - літаки, танки, артилерію, РСЗВ та усі види ракет.

Насамкінець “рупор Кремля” побажав розпаду Сполучених Штатів Америки.

Нагадаємо, в суботу, 20 квітня, Палата представників США ухвалила законопроєкт про допомогу Україні на майже 61 млрд доларів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Медведєв оскаженів і побажав США громадянської війни: відповідь Кремля на рішення про допомогу Україні 5.00 5 2
Кабінет директора / Вечірня горілка
21.04.2024 215
Еще материалы раздела «Вечірня горілка»