<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Політика
Світ
22.04.2024 244

У НАТО прокоментували голосування у Палаті представників за допомогу Україні

Це рішення зміцнить не тільки безпеку в Європі, але у Північній Америці.

e351f1a27a28e04eda7c7ee2d421f707_22.04.24

Рішення Палати представників США щодо ухвалення змістовного пакета допомоги для України підвищить потенціал України захистити свої території від російських загарбників.

Про це заявив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг. Пише ТСН. 

Він зазначив, що це рішення зміцнить не тільки безпеку в Європі, але у Північній Америці.

"Я вітаю, що Палата представників США ухвалила великий новий пакет допомоги для України. Україна використовує зброю, що надається союзниками по НАТО, щоб знищувати військовий потенціал Росії. Це створює більшу безпеку для всіх нас в Європі та у Північній Америці", - заявив Столтенберг.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Сенаті заявили, що голосування за законопроєкт про допомогу Україні відбудеться у вівторок, 23 квітня.

Крім того, ми раніше інформували, що президент США Джо Байден прокоментував голосування за допомогу Україні у Конгресі.

Оценка материала:

5.00 / 2
У НАТО прокоментували голосування у Палаті представників за допомогу Україні 5.00 5 2
Політика / Світ
22.04.2024 244
Еще материалы раздела «Світ»