<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Політика
Україна
22.04.2024 215

У травні-червні нас чекає важкий період – Буданов

У травні-червні на Україну чекає важкий період.

Про це повідомив начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов в інтерв’ю BBC Ukrainian.

«Нас чекає досить важка, за нашою оцінкою, ситуація найближчим часом. Але вона не катастрофічна, це теж треба розуміти. Армагеддон не відбудеться, як багато хто зараз починає казати. Але проблеми з середини травня будуть», - сказав він.

На уточнення, чи стосується це фронту, Буданов відповів: «Я і про фронт у тому числі. Це комплексний підхід, тому що росіяни будуть використовувати комплексний підхід. Вони проводять комплексну операцію. Не будемо ми про це з вами довго розмовляти, але це важкий період буде. Середина травня, початок червня».

За словами очільника воєнної розвідки, погіршиться також внутрішньополітична ситуація в країні.

Оценка материала:

5.00 / 2
У травні-червні нас чекає важкий період – Буданов 5.00 5 2
Політика / Україна
22.04.2024 215
Еще материалы раздела «Україна»