<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Кабінет директора
Ранкова кава
23.04.2024 181

Буданов про ситуацію на фронті: "Немає підстав вірити у стратегічний програш України"

Кирило Буданов висловився про ситуацію на фронті.

2548cce1131656c845aea316e6f8e28b_23.04.24

Очільник Головного управління розвідки України Кирило Буданов наголосив, що наразі немає підстав для того, щоб вірити в стратегічний програш України у війні проти Росії.

Про це він розповів в інтерв'ю BBC Україна. Пише ТСН. 

"Якщо ми з вами говоримо про сценарії, які розробляються, які можуть бути – так в будь-якому випадку є, скажімо так, позитивні для однієї зі сторін і негативні для другої зі сторін сценарії. Немає підстав для того, щоб вірити в стратегічний програш України. Так, якщо говорити, що все буде йти погано – ну, цілком зрозуміло, що і результат буде поганий. Проте, якщо підуть зміни на краще – а підстави вважати, що так буде, все ще є", - наголосив він.

Кирило Буданов додав, що на фронті дійсно є проблеми, але ці проблеми не сьогодні з'явилися, і не місяць тому, і навіть не три місяці тому.

"Це системна проблема, з якою ми стикнулися. І разом з тим треба пам'ятати, що Україна все ще існує", - резюмував очільник ГУР Кирило Буданов.

Оценка материала:

5.00 / 2
Буданов про ситуацію на фронті: "Немає підстав вірити у стратегічний програш України" 5.00 5 2
Кабінет директора / Ранкова кава
23.04.2024 181
Еще материалы раздела «Ранкова кава»