<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Кабінет директора
Вечірня горілка
23.04.2024 190

Зеленський назвав наступні цілі диктатора Путіна після України

Путін прагне повернути собі країни колишнього Союзу, вважає Зеленський.

24e29f3c6ee7d144f33e29da02885bc0_23.04.24

Президент Володимир Зеленський вважає, що після України наступними цілями російського диктатора Володимира Путіна стануть країни Балтії. Втім, і це не межа. Пише ТСН. 

Про це український лідер заявив в інтерв'ю для NBC News.

"Якщо Україна не вистоїть, то Путін точно вторгнеться до Балтійських держав. І не тому, що є якась цікава ідея, стратегія тощо. А тому, що Путін хоче повернути вплив Радянського Союзу. Для цього - він не приховує - хоче повернути собі повністю силою, війною всі незалежні колишні республіки Радянського Союзу", - наголошує Зеленський.

З його слів, кремлівського "фюрера" не цікавить - "в НАТО вони (країни - Ред.), або не в НАТО". Путін не боїться країн Альянсу, зауважує Зеленський.

"І тому це його стратегія. Безумовно, після балтійських держав під ударом буде і Польща, і частина Німеччини", - наголосив український президент.

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський пояснив, кого і чому боїться Путін. Український лідер вважає, що кремлівський диктатор є дуже слабкою людиною.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський назвав наступні цілі диктатора Путіна після України 5.00 5 2
Кабінет директора / Вечірня горілка
23.04.2024 190
Еще материалы раздела «Вечірня горілка»