<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: за яких умов  Коли не знаєте, що приготувати: три рецепти страв з мʼяса на вечерю  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Переговори з Росією можливі: Кулеба назвав дві головні умовивсі новини дня
Політика
Україна
23.04.2024 314

Буданов прокоментував вбивство російського пілота Кузьмінова: "Нас спіткала помилка"

Кирило Буданов висловився про вбивство пілота РФ Максима Кузьмінова.

f9e70d4cf104f2ce989d6af3b71d68e9_23.04.24

Очільник Головного управління розвідки Кирило Буданов визнав, що не варто було відпускати з-під нагляду російського пілота Максима Кузьмінова, який перегнав до України вертоліт Мі-8, і якого згодом вбили в Іспанії. Пише ТСН. 

Про це він розповів в інтерв'ю BBC Україна.

"Це, на жаль, класична психологічна помилка людей. Коли люди розслабляються, у них з'являються гроші і вони нібито дивляться за своєю безпекою. Але разом з тим бажання слави затьмарює очі всім. І вони починають говорити "ти знаєш, хто я?", "от ти ж нікому, тільки от тобі кажу". Так само потім починають викликати дівчат з РФ, знайомих їм з минулого, розказувати, скільки у них тепер багато грошей, як чудово вони живуть в Іспанії і так далі", - прокоментував він.

Кирило Буданов каже, що треба було цьому якось запобігти, і, на жаль, це непоодинокі випадки.

"Така поведінка людей в світі, в різні часи і в різних ситуаціях – це типова помилка. І, на жаль, вона нас так само спіткала. Це теж треба визнавати. Я ніколи не боявся визнати помилки і тут те ж саме можу сказати. Треба було все ж таки за ним доглядати, а не повірити тому, що "я дорослий, я знаю, як бути", - резюмував очільник ГУР.

Нагадаємо, пілота Максима Кузьмінова, який був учасником спецоперації ГУР під кодовою назвою "Синиця",  застрелили в Іспанії. Кузьмінову пропонували залишатися на території України, однак він вирішив виїхати до Іспанії. Українська розвідка попереджала росіянина, що його життя в небезпеці.

Оценка материала:

5.00 / 2
Буданов прокоментував вбивство російського пілота Кузьмінова: "Нас спіткала помилка" 5.00 5 2
Політика / Україна
23.04.2024 314
Еще материалы раздела «Україна»