<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: за яких умов  Коли не знаєте, що приготувати: три рецепти страв з мʼяса на вечерю  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Переговори з Росією можливі: Кулеба назвав дві головні умовивсі новини дня
23.04.2024 199

Фон дер Ляєн: ЄС не стане зменшувати підтримку України після схвалення допомоги в США

Президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн запевнила, що Євросоюз не стане менше допомагати Україні після схвалення довгоочікуваного пакету американської допомоги.

В ЄС уже обговорюють подальшу підтримку, сказала вона в коментарі Politico.

Урсула фон дер Ляєн мала розмову з американським президентом Джо Байденом і обговорила з ним Україну. Вона також додала, що члени ЄС "важко працюють" над постачання більшої кількості протиповітряної оборони та інших критично важливих військових постачань.

"Цього тижня Євросоюз та його країни-члени вже зроблять можливим надання Україні та українцям Європи допомоги на суму майже 100 мільярдів євро. І ми вже домовилися про додаткові десятки мільярдів євро, які надходитимуть у наступні роки", – сказала вона.

"Успіх Росії в Україні став би історичним поворотним пунктом для європейської безпеки і обійдеться величезною ціною як для Європи, так і для Сполучених Штатів", – сказала вона журналістам після розмови з президентом США Джо Байденом.

Оценка материала:

5.00 / 2
Фон дер Ляєн: ЄС не стане зменшувати підтримку України після схвалення допомоги в США 5.00 5 2
Колонки / Колонки / Блоги
23.04.2024 199
Еще колонки: Колонки / Блоги