<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
24.04.2024 199

У Нафтогазі розповіли, що буде з цінами на газ для населення

Ціна на газ для домогосподарств залишиться незмінною щонайменше ще на рік.

Про це заявив голова групи Нафтогаз Олексій Чернишов.

Так, до 30 квітня 2025 року побутові споживачі газу, які є клієнтами ТОВ Газопостачальна компанія Нафтогаз України, сплачуватимуть за блакитне паливо 7,96 грн за кубометр., повідомили у групі компаній.

«Газопостачальна компанія Нафтогаз України продовжила дію тарифного плану Фіксований ще на рік, керуючись діючим мораторієм на підняття цін. Кубометр газу для клієнтів компанії й надалі коштуватиме 7,96 грн (з ПДВ)», — ідеться у заяві.

Наразі ГК Нафтогаз України забезпечує газом 12,4 млн українських домогосподарств відповідно до річного тарифного плану Фіксований. Період дії тарифу — з 1 травня 2024 року до 30 квітня 2025 року включно.

Група Нафтогаз також заявила, що готова викупити весь обсяг газу, який українські приватні видобувники запропонують ринку в 2024 році.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Нафтогазі розповіли, що буде з цінами на газ для населення 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
24.04.2024 199
Еще материалы раздела « Ринки та компанії»