НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
24.04.2024 276

У Нафтогазі розповіли, що буде з цінами на газ для населення

Ціна на газ для домогосподарств залишиться незмінною щонайменше ще на рік.

Про це заявив голова групи Нафтогаз Олексій Чернишов.

Так, до 30 квітня 2025 року побутові споживачі газу, які є клієнтами ТОВ Газопостачальна компанія Нафтогаз України, сплачуватимуть за блакитне паливо 7,96 грн за кубометр., повідомили у групі компаній.

«Газопостачальна компанія Нафтогаз України продовжила дію тарифного плану Фіксований ще на рік, керуючись діючим мораторієм на підняття цін. Кубометр газу для клієнтів компанії й надалі коштуватиме 7,96 грн (з ПДВ)», — ідеться у заяві.

Наразі ГК Нафтогаз України забезпечує газом 12,4 млн українських домогосподарств відповідно до річного тарифного плану Фіксований. Період дії тарифу — з 1 травня 2024 року до 30 квітня 2025 року включно.

Група Нафтогаз також заявила, що готова викупити весь обсяг газу, який українські приватні видобувники запропонують ринку в 2024 році.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Нафтогазі розповіли, що буде з цінами на газ для населення 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
24.04.2024 276
Еще материалы раздела « Ринки та компанії»