<
НОВИНИ ДНЯ: Розпочинається найцікавіше: Кримському мосту невдовзі настане кінець  Байден може знятися з президентських виборів у США та висунути заміну, - Spiegel  Чому більшість помісних церков досі не визнають ПЦУ: Епіфаній пояснив  Дві великі країни НАТО конкурують у питанні допомоги України — експерт  Чому європейці та американці не їдять гречку, хоча вона й дуже корисна: відповідь неймовірна  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  Всеобщая мобилизация в Украине: к чему готовиться всем военнообязанным в маевсі новини дня
Політика
Україна
26.04.2024 682

Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заяву

Розвідка має дані щодо плану Росії, яка хоче зірвати Саміт миру.

a73285eb25dad9e5cd4e8db3ea7f78b6_26.04.24

Президент України Володимир Зеленський заявив, що Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру. Про це свідчать дані розвідки, на які посилається голова держави. Пише ТСН, 

Про це він розповів під час зустрічі з представниками держав-партнерів і міжнародних організацій, які працюють в Україні.

За його словами, розвідка має дані щодо плану Росії, яка хоче зірвати Саміт миру. Мета Кремля зменшити участь країн  та як діяти, щоб миру не було ще довше.

“Ми разом повинні цьому протидіяти – повинні працювати в єдності заради справедливого миру. Ми всі однаково зацікавлені, щоб примусити Росію до миру і поваги до міжнародного права. Світова більшість здатна це забезпечити. Глобальний саміт миру у Швейцарії дає всім нам реальний шанс на справедливий мир і відновлення дієвості міжнародного права”, - наголосив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що Україна готує нові договори про гарантії безпеки.

Оценка материала:

5.00 / 4
Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заяву 5.00 5 4
Політика / Україна
26.04.2024 682
Еще материалы раздела «Україна»