<
НОВИНИ ДНЯ: Розпочинається найцікавіше: Кримському мосту невдовзі настане кінець  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дожди  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травня  В Україні тиждень почнеться з дощів, удень до +25°всі новини дня
26.04.2024 207

В енергосистемі України дефіцит, споживання продовжує зростати

Вранці 26 квітня зафіксоване збільшення споживання електроенергії. НЕК «Укренерго» залучає аварійну допомогу з Європи.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Зазначається, що у п'ятницю на 09:30 рівень споживання на 3,8% вищий за відповідний показник попереднього дня, в енергосистемі зберігається дефіцит.

«Диспетчерський центр «Укренерго» продовжує залучати аварійну допомогу з енергосистем європейських країн. Просимо всіх споживачів ощадливо споживати електроенергію. А промисловість - максимально залучати імпорт електроенергії та використовувати, за наявності, альтернативні джерела живлення», - наголосили в Укренерго.

На Харківщині для побутових споживачів діють обмеження споживання, продовжують також цілодобово діяти обмеження споживання для промислових споживачів на Криворіжжі.

Імпорт електроенергії 26 квітня запланований протягом майже всієї доби з Румунії, Словаччини, Польщі, Угорщини, Молдови загальним обсягом 12 401 МВт-год. Експорт не планується.

Оценка материала:

5.00 / 2
В енергосистемі України дефіцит, споживання продовжує зростати 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
26.04.2024 207
Еще материалы раздела « Ринки та компанії»