<
НОВИНИ ДНЯ: Чому більшість помісних церков досі не визнають ПЦУ: Епіфаній пояснив  Дві великі країни НАТО конкурують у питанні допомоги України — експерт  Чому європейці та американці не їдять гречку, хоча вона й дуже корисна: відповідь неймовірна  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  Всеобщая мобилизация в Украине: к чему готовиться всем военнообязанным в мае  В ЄС відповіли, в яких кордонах Україна увійде до обʼєднання  Яке м'ясо на шашлик обрати: дієтологи назвали найбезпечніший варіантвсі новини дня
26.04.2024 177

Білий дім розповів, якого озброєння зараз найбільше потребує Україна

У Білому домі заявили, що засоби протиповітряної оборони наразі є пріоритетом для України.

Про це під час брифінгу сказав координатор зі стратегічних комунікацій Ради національної безпеки Білого дому Джон Кірбі, повідомляє Європейська правда.

У представника Білого дому спитали, чи розглядають у США можливість відправки в Україну ще однієї батареї Patriot, на що він відповів: "Коли ми надішлемо додаткові засоби і зможемо розповісти про це, ми обов'язково дамо вам знати".

Кірбі зазначив, що оголошений нещодавно пакет військової допомоги України містить критично важливі для неї засоби.

"Але очевидно, що протиповітряна оборона залишатиметься пріоритетом для українців. І якщо ми зможемо зробити свій внесок у цю протиповітряну оборону за допомогою різних засобів дальнього, середнього і ближнього радіуса дії – ми зробимо це", – додав він.

Оценка материала:

5.00 / 2
Білий дім розповів, якого озброєння зараз найбільше потребує Україна 5.00 5 2
Колонки / Колонки / Блоги
26.04.2024 177
Еще колонки: Колонки / Блоги