<
НОВИНИ ДНЯ: Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про суд  Лукашенко тікає до Януковича?: диктатор звів нову "хату" у РФ, яку видно навіть з космосу  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Сильні заморозки скують Україну: названо три області, де буде найхолодніше  8 травня Україну накриє антициклон: що буде з погодою  Синоптики попереджають про заморозки  "Безвідповідальна риторика". Пентагон відреагував на майбутні ядерні навчання РФвсі новини дня
Політика
Україна
27.04.2024 199

Дипломат пояснив, чому Росія не така сильна, як намагається це показати

Україні потрібно нарощувати виробництво власної зброї, аби вже у 2025 році мати більш потужний ВПК.

67066c08a57dec243b643c686ec47207_27.04.24

Росія не така сильна, як хоче це показати на зовні, просто вона багато років готувалась до війни, а Україна належним чином цього не робила. Пише ТСН. 

Таку думку висловив дипломат Валерій Чалий, інформує OBOZ.UA.

Він заявив, що Україні потрібно нарощувати виробництво власної зброї, аби вже у 2025 році мати більш потужний ВПК.

Також Чалий заявив, що західні партнери повинні думати над стратегією якнайшвидшої перемоги України у війні, а не "регулювати ескалацію".

Він погодився, що це "надзавдання", яке може здаватися непідйомним.

"Але Росія не така сильна, як вони хочуть це публічно розказати й показати. У Росії... Ось беремо наші серйозні проблеми: мобілізація, проблеми виробництва зброї, – і переводимо в Росію. У них те ж саме все існує. Просто там накопичувалось більше для війни. А ми не готувалися таким чином, як вони готувалися", – пояснив експосол.

Чалий додав, що рано чи пізно запаси РФ закінчаться. "І тил у нас, виходить, зараз це Європа, Америка – наш тил, де виробляється озброєння. Нам треба ще – при всіх складнощах – збільшувати своє виробництво", – сказав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що генсек НАТО Єнс Столтенберг заявив, що Україна має шанси на перемогу у війні з російськими військами, оскільки допомога від союзників перебуває у процесі передавання.

Крім того, ми раніше інформували, що армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО.

Оценка материала:

5.00 / 2
Дипломат пояснив, чому Росія не така сильна, як намагається це показати 5.00 5 2
Політика / Україна
27.04.2024 199
Еще материалы раздела «Україна»