<
НОВИНИ ДНЯ: Путіну вистачить тижня: в ГУР назвали країни, на які може напасти Росія  Штрафом не обмежитися. Є 14 причин, через які водії можуть залишитися без прав  Весна пішла на вихідний: частину України підморозить найближчими днями  Синоптик розказала, яка погода чекає на українців у Провідну неділю  Глава Пентагону підтвердив, що США призупинили постачання боєприпасів до Ізраїлю  Антициклон Thomas мчить до України: синоптик розказала, як зміниться погода  9 травня в Україні збережеться суха і прохолодна погодавсі новини дня
Політика
Україна
27.04.2024 252

Сирський на "Рамштайні": Ситуація на фронті має тенденцію до загострення

Ситуація на фронті складна і має тенденцію до загострення.

Про це Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський повідомив на 21-му засіданні Контактної групи з питань обороноздатності України у форматі "Рамштайн".

"Я в свою чергу поінформував учасників коаліції про складну оперативно-стратегічну обстановку, яка має тенденцію до загострення; специфіку здійснення противником авіаударів по об‘єктах енергетичної інфраструктури; про наші нагальні потреби в ракетах, боєприпасах, озброєнні, військовій техніці та ключову роль їх своєчасного надходження", - розповів Сирський.

Він висловив вдячність учасникам засіданні особисто глав Пентагону Ллойду Остіну за послідовну підтримку наших держави і війська.

За підсумками засідання союзників США, зокрема,оголосили про виділення нового пакета підтримки на суму 6 млрд доларів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Сирський на "Рамштайні": Ситуація на фронті має тенденцію до загострення 5.00 5 2
Політика / Україна
27.04.2024 252
Еще материалы раздела «Україна»