<
НОВИНИ ДНЯ: Армія США отримує нову технологію "Залізний кулак" завдяки Україні – The Telegraph  Що буде з пенсією, якщо не платити внески з зарплати  В Україні 12 травня переважно без опадів, вдень до +20°  Воюй або плати: в Раді придумали два варіанти економічного бронювання від мобілізації  Наступ росіян на Харківщині: в Defence Express оцінили можливості окупантів  Ракети до Patriot і не тільки. США оголосили новий пакет військової допомоги Україні  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 12 травнявсі новини дня
Політика
Україна
28.04.2024 228

Відведення танків Abrams з фронту: в ЗСУ спростували заяву Associated Press

Військові наголосили, що американські танки Abrams чудово показують себе на полі бою.

5d922db78e1369594fb9f7d359d55b93_28.04.24

Збройні сили України спростували інформацію видання Associated Press про те, що Україна нібито відвела американські танки Abrams з поля бою. Пише ТСН. 

Про це повідомила пресслужба 47-ї окремої механізованої бригади у Telegram.

"Танки чудово показують себе на полі бою й ми точно не збираємося ховати від ворога те, що зазвичай примушує ховатися його самого. А тим більше – залишати нашу піхоту без такої потужної вогневої підтримки", - йдеться у повідомленні.

Військові наголошують, що не коментують, з якою метою, куди і що саме перекидають ЗСУ.

"Це не те, що ми будемо коментувати публічно. Просимо довіряти лише перевіреній інформації та перед публікаціями матеріалів звертатися за офіційними коментарями до пресслужби!", - наголосили в бригаді.

Нагадаємо, аналітики ISW писали, що Україна тимчасово вирішила відвести з лінії фронту танки Abrams. Одна з причин – це небезпека від російських безпілотників, які ускладнюють застосування бойових машин.

Оценка материала:

5.00 / 2
Відведення танків Abrams з фронту: в ЗСУ спростували заяву Associated Press 5.00 5 2
Політика / Україна
28.04.2024 228
Еще материалы раздела «Україна»