<
НОВИНИ ДНЯ: Як помолитися про захист військових: найсильніші молитви-обереги для воїнів  Байден підписав закон, який забороняє імпорт з Росії збагаченого урану для атомних електростанцій  В Україні у середу переважно без опадів, подекуди заморозки  Шольц зробив несподівану заяву про саміт миру в Швейцарії: чи чекати на кінець війни  Сили оборони стали більше знищувати окупантів та танків, - Міноборони  ЗСУ готуються знищити Кримський міст: Путін вже пішов на крайні заходи  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 15 травнявсі новини дня
Політика
Україна
29.04.2024 244

Чи зможуть далекобійні ATACMS повністю знищити Кримський міст: відповідь експерта

Аби повністю знищити Кримський міст необхідно підірвати його послідовно по всій довжині. Однак вивезти споруду з ладу можуть ракети ATACMS.

9546d5fd8a600bf20defd99661952e63_29.04.24

Далекобійні ATACMS навряд чи зможуть повністю знищити незаконний Кримський міст, однак вивести його з ладу надовго - це під силу цій зброї. Пише ТСН. 

Про це розповів військовий оглядач Денис Попович в ефірі телемарафону.

"Зараз багато кажуть про те, скільки ракет треба для того, щоб його знищити. Я не готовий стверджувати, що там 10, 20, 30, 40 чи 50 ракет його знищать. Тут головне — просто завалити йому проліт для того, щоб його неможливо було відремонтувати в стислі терміни. Повністю його знищити, очевидно, неможливо, так, щоб просто він зник, залишилися лише опори. Можливо лише підірвати його послідовно по всій довжині", - сказав експерт.

Нагадаємо, росіяни не можуть посилити свої ППО в Криму на тлі передавання Україні ракет ATACMS. Нині йдеться про відновлення втраченої потужності.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чи зможуть далекобійні ATACMS повністю знищити Кримський міст: відповідь експерта 5.00 5 2
Політика / Україна
29.04.2024 244
Еще материалы раздела «Україна»