<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати смачне печиво з какао  На тепло доведеться почекати: в Україні поки що буде холодно та дощитиме, але потепління вже скоро  Коли в Україні потепліє: синоптик назвала період  Зміна міністра оборони РФ - підготовка Кремля до затяжної війни в Україні, - ISW  У вівторок в Україні буде холодно: де очікувати заморозки  В Україні 14 травня, подекуди дощитиме, вдень до +16°  Заморозки триватимуть: прогноз погоди на вівторок, 14 травнявсі новини дня
Політика
Україна
29.04.2024 219

Росія вкрала у ЗСУ технологію ураження цілей та активно застосовує на фронті – BILD

ЗСУ почали використовувати наземні дрони у січні 2024.

f98e256408189f29ed7d86ac1396f2f7_29.04.24

Аналітик BILD ствердує, що російська війська слідом за Україною перейшли до застосування наземних дронів на полі бою. Пише ТСН. 

Про це інформує російська служба BILD.

Зазначається, що у січні експерт BILD з аналізу відкритих даних Юліан Рьопке повідомляв, що поряд із безпілотниками Україна почала розробляти й різні типи наземних дронів. Тепер, за його словами, їх стала активно використовувати і російська армія.

"Нещодавно 72-га окрема механізована бригада ЗСУ опублікувала відео, як український повітряний FPV-дрон знищує сухопутний гусеничний безпілотник ЗС РФ. Очевидно, він перевозив постачання для російських солдатів. На іншому записі ЗСУ показали російський наземний дрон радіоелектронної боротьби. На невелику гусеничну платформу встановили пристрій для створення радіоперешкод, щоб збивати українські повітряні безпілотники", - йдеться у повідомленні.

Таким чином, на думку аналітика, війна в Україні поступово перетворюється на "війну роботів".

Нагадаємо, раніше аналітик BILD заявив, що РФ начебто захопила Семенівку і увійшла до Соловйового.

Оценка материала:

5.00 / 2
Росія вкрала у ЗСУ технологію ураження цілей та активно застосовує на фронті – BILD 5.00 5 2
Політика / Україна
29.04.2024 219
Еще материалы раздела «Україна»