<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні у середу переважно без опадів, подекуди заморозки  Шольц зробив несподівану заяву про саміт миру в Швейцарії: чи чекати на кінець війни  Сили оборони стали більше знищувати окупантів та танків, - Міноборони  ЗСУ готуються знищити Кримський міст: Путін вже пішов на крайні заходи  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 15 травня  Експерт назвав два головні завдання, які стоять перед наступником Шойгу  До Ради внесли законопроєкт, який передбачає суттєве підвищення акцизів на пальне та алкогольвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
29.04.2024 207

Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода

В одному з регіонів нашої держави у понеділок прогнозується до +25, зазначив Укргідрометцентр.

В Україні погода у понеділок, 29 квітня, на частині території очікується несприятлива - можливі дощі, грози та сильний вітер. Пише УНІАН. 

У південних регіонах нашої держави місцями пориви вітру можуть досягати швидкості від 15 до 18 м/с, повідомив Український гідрометцентр. За його відомостями, короткочасні дощі спрогнозовано у південно-східній частині країни, місцями - з грозами.

Вночі на більшій частині території може бути +4…+9 градусів, а на сході та на півдні - від +10 до +15. Найвища температура повітря спрогнозована в Закарпатській області - до +25 градусів, трохи нижча - на сході та на півдні - від +17 до +22.

Укргідрометцентр також опублікував погодну карту на 29 квітня.

На карті видно, що опади прогнозуються в таких областях:

  • Луганська;
  • Донецька;
  • Запорізька;
  • Дніпропетровська;
  • Херсонська.

Крім того, дощ спрогнозовано у поки ще підконтрольному росіянам Криму.

Оценка материала:

5.00 / 2
Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
29.04.2024 207
Еще материалы раздела «Суспільство»