<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
29.04.2024 211

Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода

В одному з регіонів нашої держави у понеділок прогнозується до +25, зазначив Укргідрометцентр.

В Україні погода у понеділок, 29 квітня, на частині території очікується несприятлива - можливі дощі, грози та сильний вітер. Пише УНІАН. 

У південних регіонах нашої держави місцями пориви вітру можуть досягати швидкості від 15 до 18 м/с, повідомив Український гідрометцентр. За його відомостями, короткочасні дощі спрогнозовано у південно-східній частині країни, місцями - з грозами.

Вночі на більшій частині території може бути +4…+9 градусів, а на сході та на півдні - від +10 до +15. Найвища температура повітря спрогнозована в Закарпатській області - до +25 градусів, трохи нижча - на сході та на півдні - від +17 до +22.

Укргідрометцентр також опублікував погодну карту на 29 квітня.

На карті видно, що опади прогнозуються в таких областях:

  • Луганська;
  • Донецька;
  • Запорізька;
  • Дніпропетровська;
  • Херсонська.

Крім того, дощ спрогнозовано у поки ще підконтрольному росіянам Криму.

Оценка материала:

5.00 / 2
Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
29.04.2024 211
Еще материалы раздела «Суспільство»